NET IPTV instellen en toevoegen van kanalenlijst

You are here:
Geschatte leestijd: 1 min

In dit artikel beschrijven wij hoe u uw IPTV abonnement kunt instellen in NET IPTV Player.

Stap 1) Download het volgende applicatie op uw Smart TV (NET IPTV). De applicatie kan gedownload worden bij de App Store van je TV. Zie afbeelding hieronder. (werkt alleen op Samsung en LG-tv’s)

Stap 2) Je moet eerst de applicatie kopen/activeren (€5,79) voordat je verder gaat. Bij de beginscherm legt de ontwikkelaar uit hoe dat allemaal moet. Of gebruik deze link om de applicatie te activeren: https://www.netiptv.eu/Payment Geef je MAC ID ( die vindt je in de app die je gedownload hebt) door en betaal vervolgens met PayPal of Creditcard. Als je de applicatie eerder al gekocht hebt kan je verder gaan naar stap 3.

Stap 3) Nu kan je beginnen met uploaden van de kanalenlijst, dat doe je via de volgende link. https://www.netiptv.eu/Upload

Stap 4) Vul onder het veld MAC: je MAC code in, die vindt je in de app die je gedownload hebt. Vervolgens heb je ook de URL nodig, die heb je als goed van ons gekregen. Zo niet neem dan contact op met ons of stuur een mail naar info@supermega.tv . Druk op “Ik ben geen robot” en is je kanalenlijst geüpload in de applicatie. Herstart de app en kijk naar je favoriete zenders.

Was this article helpful?
Dislike 0
Keer bekeken: 17